Vacature medisch specialist

Vacature medisch specialist met aanvullende expertise/affiniteit met integrale zorg

We zoeken een ondernemende medisch specialist met een brede integrale zorgvisie en bij voorkeur ervaring in leefstijlgeneeskunde.  Je gaat nieuwe uitdagingen niet uit de weg. Klachten en ziekten worden bij de bron aangepakt.  We hebben behoefte aan uitbreiding en  aanvullende expertise/ervaring in functionele en/of een of andere vorm van integrale geneeskunde. 

Vrouw&klinieken is een zelfstandig behandelcentrum voor integrale vrouwenzorg sinds 2015.  Vrouwspecifieke zorg is hard nodig.  Ons specialistenteam bestaat uit twee gynaecologen, een  sportarts,  een gespecialiseerd verpleegkundige, ademtherapeut en een seksuologe.  We bieden leefstijladviezen binnen de orthomoleculaire geneeskunde, het epigenetisch endorfine herstelplan, de klinische psycho-neuro-(endocrino)-immunologie en  EMMETT behandeling.

Wil je meer vrijheid, voldoening en zingeving in je werk als medisch specialist, meld je dan aan voor een nadere wederzijdse kennismaking.  Je bent van harte welkom.

Contact gegevens: dr AWJ Omtzigt, integraal gynaecoloog, directeur/eigenaar van Vrouw&klinieken Lelystad, telefoon 06.55752481, mail annemieke.omtzigt@vrouwenklinieken.nl.