Cliënten verwijzen naar Vrouw&Klinieken

Informatie voor zorgverleners die cliënten willen doorverwijzen naar Vrouw & klinieken
Vrouw & Klinieken staat voor specialistische integrale zorg voor de vrouw. In onze kliniek staat de vrouw centraal en kunnen wij met een multidisciplinair team de zorg aanbieden naar wens en behoefte van de cliënt. Wij nemen ruim de tijd om in het geheel naar de behoefte, klacht of vraag te kijken.
Verwijzers
Wij vinden het uitermate belangrijk dat samenwerking en contact met huisartsen en medisch specialisten naar wens verloopt.
U kunt voor uw cliënt een verwijsbrief schrijven, waarna de cliënt zelf kan bellen voor een afspraak.
Indien u bij Zorgdomein bent aangesloten kunt u tevens elektronisch verwijzen. Ook bij een verwijzing via zorgdomein dient de cliënt zelf contact op te nemen.
We leveren ook eerste lijns diagnostiek.Waarom verwijzen naar Vrouw&Klinieken

Meestal kunnen we aan het einde van het eerste consult al een duidelijke diagnose stellen en we besteden ruim aandacht aan de diverse behandelmethoden. U als verwijzer krijgt hier direct een terugkoppeling over.
Bij Vrouw & klinieken werken de gynaecoloog, integraal arts en sportarts zeer nauw samen.
Vrouw& klinieken staat open voor complementaire zorgbehoefte, bijv. acupunctuur of orthomoleculaire voedingsleer. Vrouw& klinieken streeft naar integratie van zorg.
Mocht u nog vragen hebben of behoefte hebben aan extra toelichting over onze diensten, kunt u altijd contact met ons opnemen via deze link of telefonisch 0320-820995