Contact

Contactgegevens
Vrouw&klinieken locatie Lelystad
Zaanstraat 6N
8226 ND Lelystad
T: 0320 820 995
F: 0320 820 996
E: contact@vrouwenklinieken.nl

Contact met de behandelaren
Voor contact met de behandelaren kunt u contact opnemen met de administratie of een mail sturen naar contact@vrouwenklinieken.nl.

Voor inhoudelijke vragen mbt de behandeling plannen wij een consult of een webcamconsult. Mails worden niet meer beantwoordt.

Aanvraag recepten
E: recept@vrouwenklinieken.nl
Aanvragen per telefoon worden niet in behandeling genomen.

Financiele administratie
E: fa@vrouwenklinieken.nl

Ook kunt u door de administratie worden doorverbonden.

Calamiteiten en spoedgevallen
Op werkdagen (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag) kunt u bellen naar 0320 820 995. Dit kan van 09:00 tot 12:00 uur en van 14:00 tot 16:00 uur.

Buiten werktijden, op woensdagen en in de weekenden kunt u voor calamiteiten en spoedgevallen bellen met 06 55 75 24 81. Indien de telefoon niet direct opgenomen wordt kunt u een bericht achterlaten, dan wordt u zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Bij levensbedreigende situaties belt u altijd 112.

Routebeschrijving

Vrouw&klinieken is zowel per auto als met openbaar vervoer goed bereikbaar. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar

Met de auto
Vrouw&klinieken is eenvoudig te bereiken vanaf de A6. Wanneer u Lelystad binnenrijdt, is Vrouw&klinieken het eerste bedrijf aan uw rechterhand. Bekijkt u ook eens ons filmpje, hierin kunt u de route zien die u rijdt vanaf de A6 bij Almere.

Met de trein
Plan uw reis met de reisplanner. Op station Lelystad komt u aan de voorzijde meteen uit bij de bussen en de stad. Hier kunt u de bus nemen.

Met de bus
Vanaf het station kunt u meerdere buslijnen nemen om bij Vrouw&klinieken te komen.

Lijn 2 duinbeek
Houdt u er rekening mee dat er twee van deze bussen in tegengestelde richting door Lelystad rijden. De bus die u nodig hebt gaat langs het ziekenhuis, de politiebrug en slotenlaan. De Oostzeestraat wordt ook wel de Voorstraat genoemd.
Vanaf de bushalte tegenover Jumbo is het iets langer lopen door de Waterwijk heen. Wij raden u aan uw navigatie te gebruiken of de route van tevoren te bekijken.

Lijn 148 richting Harderwijk
U stapt uit bij bushalte “Palazzo”. Vanaf hier loopt u onder de weg door. Aan het einde van dit, bij de Ketelmeerstraat, slaat u rechtsaf. U passeert verschillende bedrijven zoals een Suzuki autodealer, Simply Outleg op de hoek, Marquis en een autowasstraat en tankstation. Bij het eerstvolgend bedrijventerrein loopt u helemaal naar het eind: Langs Loopvisie en alle andere bedrijven. Op de hoek vindt u Vrouw&klinieken op de begane grond.

U kunt door de schuttingdeur lopen. De gele deur kunnen wij niet altijd snel voor u opendoen.