Anne-Mieke Omtzigt winnaar publieksprijs

Verkiezing Flevolandse Zakenvrouw van het jaar 2016

Alle genomineerden hielden op 16 juni 2016 een pitch, waarna de aanwezige leden van het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen hun stem mochten uitbrengen. Anne-Mieke Omtzigt, eigenaresse van Vrouw & Klinieken in Lelystad, bleek de publieksfavoriet en mocht deze prijs in ontvangst nemen.

Bekijk de videopitch

Ik ben daadkrachtig en durf te beslissen, waarbij het cliëntenbelang leidend is (onder voorwaarde van gezonde bedrijfsvoering). Ik ben een superoptimist, open minded en een teamplayer. Ik zoek de verbinding met andere Flevolandse ondernemers, door zoveel mogelijk zaken te laten uitvoeren of onder te brengen bij locoregionale ondernemers.

De gezondheid van de inwoners van Flevoland is niet goed t.o.v. andere provincies. De titel helpt mij om Vrouw&klinieken beter zichtbaar te maken als serieuze partij bij andere stakeholders, die met zorg te maken hebben, waaronder sociale wijkteams, eerste lijn en GGZ.

Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen

Het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen richt zich op vrouwelijke ondernemers en ondernemende vrouwen: vrouwelijke ondernemers die in Flevoland wonen en/of werken en vrouwelijke ondernemende managers bij Flevolandse bedrijven, organisaties of instellingen, die op strategisch of beleidsniveau werkzaam zijn.

Leave a reply